Kereső
Termék kategóriák
Termékajánló
CÉGÜNKRŐL
 
A Prenker-Ker Kft. egy egyéni vállalkozásból nőtte ki magát. Alapköveit édesapánk fektette le, amikor 1992-ben megkezdte zárak vasalatok és kisgépek forgalmazását. Az idő múlásával meghatározó vállalkozássá fejlődtünk ki régiónkban.
Szükségszerű velejárójaként 1999-ben - Nyergesújfalun belül - egy új, nagyobb telephelyre költöztünk és megalapítottuk a Prenker Betéti Társaságot. Mára főbb tevékenységi köreink:

- Ipari és barkács szerszámok,
- Elektromos kéziszerszámok, kötőelemek,
- Zárak, vasalatok,
- Csiszolástechnikai és munkavédelmi áruk
- Szegek-huzalok, lemezanyagok,
- Szálanyagok és ereszcsatornák forgalmazása,
- Hálók és rácsok -Netlon termékek- nagykereskedelme,
- Építőipari kisgépek bérbeadása.

A Prenker-Ker Kft. megalakulása óta folyamatosan fejlődik, ami annak köszönhető, hogy a legfontosabb céljaként tűzte ki a partnereivel való hosszútávú megbízható kapcsolat kialakulását.
A termékkínálatunkat a kisvállalkozások és az egyéni vásárlók igényeihez igazítottuk, és folyamatosan fejlesztjük tovább.
 
Terveink között kiemelt helyen szerepel szolgáltatásaink színvonalának emelése, a termékskála bővítése és a speciális fogyasztói igények kielégítése. Reméljük Ön is elégedett a kínálattal, a szolgáltatások színvonalával, és rendszeres vásárlóink között üdvözölhetjük.
 
Fotógaléria
 
Képgaléria, 1/15Képgaléria, 2/15Képgaléria, 3/15Képgaléria, 4/15Képgaléria, 5/15Képgaléria, 6/15Képgaléria, 7/15Képgaléria, 8/15Képgaléria, 9/15Képgaléria, 10/15Képgaléria, 11/15Képgaléria, 12/15Képgaléria, 13/15Képgaléria, 14/15Képgaléria, 15/15
Széchenyi 2020 pályázat
 
Kosár
A kosár üres
Széchenyi 2020 pályázat
 
Felhasználó

Regisztráció

prenkertools.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 390.9 Ft
Makita termékek
Betta kompresszorok
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció