Kereső
Termék kategóriák
Termékajánló

Stihl TS 700 benzinmotoros vágótárcsás gép

98.5 cm3, 5.0 kW/6.8 LE, 11.6 kg, Ø350 mm
Egységár (darab):
Bruttó: 616.990 Ft
Nettó: 485.819 Ft
Cikkszám:
42240112800
Márka:
Stihl
Kosárba tesz

Leírás

  • A professzionális használatra tervezett, nagy teljesítményű STIHL TS 700 benzinmotoros vágótárcsás gép 350 mm-es műgyanta vágótárcsával rendelkezik.
  • Az erőteljes STIHL 2-MIX motorral garantálja a nagy teljesítményt ott, ahol a vágandó anyag jellege és vastagsága ezt igényli.
  • Az ergonomikus kialakítású markolat optimális fogást tesz lehetővé. A körfogantyú bármely munkahelyzetben gondoskodik a kényelmes vágásról.
  • Útépítési munkákhoz vagy építkezéseken történő használathoz a STIHL FW 20 vezetőkocsi használatát javasoljuk, amely pontosabb vágást és hosszabb vágási szakaszt tesz lehetővé.
  • A STIHL ElastoStart és a dekompressziós szelep az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítás érdekében.
  • Az ergonomikus kialakítású markolat és a STIHL antivibrációs rendszer erőkímélő munkavégzést biztosítanak.
  • A vízcsatlakozó a hatékony munkavégzést segíti.
  • A hosszú élettartamú légszűrőrendszernek és a kompenzátornak köszönhetően a szűrő hosszú élettartamú, valamint a szűrő tisztítása is ritkábban szükséges.
  • A félautomata szíjfeszítésnek köszönhetően a legjobb erőátvitel rendkívül kismértékű kopás mellett biztosított.
 
Technikai adatok:
Lökettérfogat: 98,5 cm3
Teljesítmény: 6,8 LE
Teljesítmény: 5 kW
Teljes hossz: 85 cm
Maximális vágásmélység: 125 mm
Súly 2): 11,7 kg
Hangnyomásszint 3): 101 dB(A)
Zajteljesítményszint 3): 113 dB(A)
Rezgésgyorsulás, bal oldal 1): 6,6 m/s2
Rezgésgyorsulás, jobb oldal 1): 4,5 m/s2

1) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s2
2) Vízcsatlakozóval, kompletten
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
 
 
Alapfelszereltség:
  • Félautomata szíjfeszítés: a feszítőcsavarok meglazítása után az ékszíjat a rugóerő önműködően a megfelelő feszességűre állítja, ennek köszönhetően a legjobb erőátvitel rendkívül kismértékű kopás mellett biztosított.
  • Antivibrációs rendszer: a rezgéscsillapító elemek megakadályozzák a motor rezgéseinek a kézre vagy karra történő átvitelét. Ez erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé.
  • Dekompressziós szelep: a dekompressziós szelep az indításnál a hengerben lévő sűrített keverék egy részét távozni engedi. Ezáltal a szükséges húzóerő az indítókötélen jelentősen csökken, így megkíméli a kezelő személyt és a gép indítórendszerét is.
  • Vízcsatlakozó: a STIHL vágótárcsás gépek vízcsatlakozási rendszere két könnyen tisztítható fúvókával rendelkezik. A gép által permetezett víz megköti a keletkező port a hatékony és tiszta vágás érdekében.
  • Ergonomikus markolat kiképzés: a korszerű, ergonomikus kialakítás optimális fogást tesz lehetővé. A körfogantyú bármely munkahelyzetben gondoskodik a kényelmes vágásról.
  • Hosszú élettartamú levegőszűrőrendszer (ciklon): a hosszú élettartamú légszűrőrendszer a 'ciklon' előleválasztással gondoskodik róla, hogy a beszívott levegőben található porszemcsék 80%-a már az első fokozatban kiválasztásra kerüljön. Ez a hagyományos rendszerekkel ellentétben nem a szűrőben, hanem külön gyűlik össze, majd a környezet levegőjébe kerül. Így a szűrő tisztítása ritkábban esedékes.
  • Kézi üzemanyagpumpa: a kézi üzemanyag-szivattyúnál a beindítás előtt ujjnyomogatás hatására kerül az üzemanyag a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással indítható be a motor.
  • Kompenzátor: a STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő elpiszkolódásánál a keverék nem lesz túl dús. Így a teljesítmény hosszú időn keresztül azonos marad. A szűrőt csak akkor kell tisztítani, amikor a légszűrőfelülete kb. 80%-ban elszennyeződött. Így tisztítás nélküli hosszabb használat is lehetséges.
  • STIHL 2-MIX motor: öblítéskor üzemanyagot nem tartalmazó légréteg keletkezik az égéstérben található elégetett üzemanyag és a forgattyúházban lévő friss üzemanyag között. Ez a réteg mérsékli a gázadagolás megváltoztatásakor fellépő, üzemanyagot is tartalmazó öblítési veszteséget, ezáltal óvja az embert és a környezetet.
  • STIHL ElastoStart: a kompressziónyomás következtében a kétütemű motorok beindításánál lökésszerű erők lépnek fel, amelyek az izmokat és az ízületeket megterhelik. Az ElastoStart ezt a hatást érezhetően csökkenti. Egy speciális, az indítófogantyúban lévő lengéscsillapító elem lehetővé teszi az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást.
  • Magnézium tárcsavédő: a magnézium présöntvényből készült tárcsavédő burkolat különlegesen könnyű. A tárcsavédő állító szerkezete és a vízvezető ergonomikus kialakítású.
 
A gyémánttárcsa nem része a szállítási terjedelemnek!
A kép csak illusztráció!

Kapcsolódó termékek

Széchenyi 2020 pályázat
 
Kosár
A kosár üres
Széchenyi 2020 pályázat
 
Felhasználó

Regisztráció

prenkertools.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Makita termékek
Betta kompresszorok
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció