Kereső
Termék kategóriák
Termékajánló

Honda HRN 536 VK benzinmotoros önjáró fűnyíró

170 cm3, 53 cm
Egységár (darab):
Bruttó: 330.001 Ft
Nettó: 259.843 Ft
Cikkszám:
HRN 536 VK
Márka:
Honda
Kosárba tesz

Leírás

  • Ez a fűnyíró a közép profi kategóriában a legjobb ár-érték arányt képviseli, mivel önjáró, erős, 3.2 kW teljesítményre képes motorral rendelkezik, és az automata szivatónak köszönhetően nem okoz többé erőfeszítést elindítása sem.
  • Az átdolgozott fűnyíróháznak és fűgyűjtőnek köszönhetően javult a levegő áramlása a gépen belül, ezzel még hatékonyabbá téve a munkát - a kések forgása vákuumot kelt, ezzel megemeli a fűszálakat, melyeket a vágókések merőlegesen vágnak el, nem a fű hosszában, továbbá mulcsozáskor a ledarált nyesedék nem a fűszálak tetejére, hanem a tövekhez hullik vissza, így nem tapadnak apró fűszálak senkinek a talpához fűnyírás után és a nyesedék is oda kerül, ahol szükség van rá, a talajra.
  • 53 cm-es vágószélessége miatt elsősorban nagyobb területek karbantartására ajánljuk, ahol kevés a szűk átjáró.
  • Smart Drive™: akár hüvelykujjunkkal is szabályozhatjuk a fűnyíró sebességét. A felhasználó saját adottságainak és kívánalmainak megfelelően állíthatja be a hajtókar magasságát, helyzetét, valamint a haladási sebességet – akár 6 km/h sebességig.
  • Két késes modell, ami a fű gyűjtésekor és mulcsozáskor is hasznos. A vágás során az egymás mellett elhelyezkedő kések a levágott nyesedéket tovább aprítják, ezzel több fű fér a gyűjtőzsákba, illetve mulcsozás esetén apróbb nyesedék darabok kerülnek vissza a talajra, melyek gyorsabban lebomlanak. Szintén nagy hasznát vehetjük a helytakarékos gyűjtésnek ősszel a lombhullás idején, hiszen a fáról lehulló leveleket is apróra darálja, amely aztán kisebb helyen elfér, kevesebb zsákot kell használni annak begyűjtéséhez.
    A kések és a fűnyíróház védelmének érdekében fűnyírás előtt mindig ellenőrizze a kezelendő területet és távolítsa el a köveket, fadarabokat, drótokat és egyéb, oda nem illő tárgyakat, esetleg állati ürüléket.
  • Ne felejtse el minden használat után kijáratni az üzemanyagot a fűnyíróból – így megelőzhető a karburátor dugulás. Benzin kijáratása: a fűnyírás végeztével zárja el a benzincsapot és hagyja a motort járni, amíg magától le nem áll. Ez akár 1-2 percig is eltarthat.
 
Műszaki adatok:
Vágószélesség: 53 cm
Motor teljesítmény: 3,2 kW
Hajtási mód: önjáró (Smart Drive)
Motor típus: Honda GCV 170
Hengerek száma: 1
Hengerűrtartalom: 170 cm3
Fűgyűjtő mérete: 70 liter
Fűgyűjtő anyaga: textil
Ház anyaga: acél
Kések száma: 2 db
Vágásmagasság-állítás: tengelyenkénti
Kidobás iránya: hátsó
Vágás módja: gyűjti a füvet, mulcsoz
Üzemanyag tank: 0,91 liter
Fogyasztási adatok: 0,6 l/óra
Zajszint: 98 dB
Száraz tömeg: 36 kg
Indítás módja: kézi berántó
A képek csak illusztrációk!
Széchenyi 2020 pályázat
 
Kosár
A kosár üres
Széchenyi 2020 pályázat
 
Felhasználó

Regisztráció

prenkertools.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Makita termékek
Betta kompresszorok
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció